Свинско месо с доматено-чеснов сос

31/08/2016
"Вкусните манджи се познават отдалеч, още по аромата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 974
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се месото на хапки, запържва се.

В отделен дълбок съд се запържва 1 ч.л. с връх брашно, добавя се един настърган домат и 350 мл вода.

Добавят се настърганият морков, счуканият чесън, бульона и подправките.

Ври 10 минутки и се прибавя свинското.

Ври още 5-10 минутки, слага се пресният магданоз и една бучка масълце, за да не се образува коричка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар