Пай с дюли и ябълки

16/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру225885882918
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо788
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесва се брашното с бакпулвера и солта. В купа разбиваме маргарина със захарта до получаване на пухкав крем.

Добавя се разбитото яйце и ванилията, разбърква се добре. Прибавя се брашното, замесва се тесто.

С ръце се разстила на дъното на тавичка намазана с маргарин и поръсена с малко брашно, като се оформя и кант с височина 3 см по стените на тавата.

Плодовете се измиват и почистват от семената. Нарязват се на резени и нареждаме в кръг, като се започва от центъра. Поръсват се с канела и захар.

Печем пая в загрята фурна до златисто 35 минути. Изважда се от фурната, охлажда се и нарязваме на парчета.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар