Заешко с картофи

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
25/09/2016
"Ароматна заешка гозба, от която с удоволствие ще похапнете "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 587
  • Преглеждания за месеца204
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо накисвате заека във студена вода с 1 с.л оцет.

Нарязвате заека на порции и запържвате в тенджера, като се запържи добавяте лука, пържите докато лукът стане прозрачен.

Поръсвате с червен пипер и доливате с вода, така заешкото ври около 1 час на тих огън. Обелвате доматите и ги пасирате или рендосвате, добавяте и тях.

Пробвате месото, ако се къса добавяте и картофите със джоджена и малко сол. Когато се сварят поръсвате със пресен магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар