Пица с моцарела, топено сирене и колбас

25/09/2016
"Бързо, лесно и много вкусно !"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо736
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Премесва се леко тестото с намаслени ръце и се разделя на 3-4 топчета. Всяко се оформя на кръгла тънка питка и се поставя в широка тава, намазана с олио. Отгоре се намазва с лютеница.

Колбасът се нарязва на кръгчета, моцарелата също, а топеното сирене нарязано на ленти. Нареждат се върху тестото нарязаните продукти и се поръсва с риган.

Запичаме в гореща фурна 170 градуса до зачервяване. Малко преди края се изваждат и поръсваме с настърган кашкавал, връщаме да се разтопи във фурната. Поднасяме топли. Бързо и много вкусно!

Тава за домашна пица с тефлоново покритие
Приготвяй си тази рецепта в:
Тава за домашна пица с тефлоново покритие
5.70 лв.
Виж ››

Станете майстори пицари с помощта на тази тава за пица с тефлоново покритие. С нея резултатът е гарантирано перфектен.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар