Пържоли със сос Уорчестър

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
27/09/2016
"Два дълги часа чакахме тези пържоли да станат готови, това бяха най-дългите два часа в живота ни Но всяка минута си струваше "
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 470
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

В гювеч намазан с олио, подредете пържолите (не е нужно да се изтъняват).

Нарежете лука на полумесеци и го прибавете в гювеча. Добавете нарязаните на колелца моркови и гъбите - на филийки.

Прибавете подправките, соевия сос и виното. Накрая сипете около 1 ч.ч. вода.

Сложете капака на гювеча и печете на 180-200 градуса за около 2 часа. Сервирайте с гарнитура по избор.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар