Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Пържоли със сос Уорчестър

Пържоли със сос Уорчестър

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Пържоли със сос Уорчестър4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
6
"Два дълги часа чакахме тези пържоли да станат готови, това бяха най-дългите два часа в живота ни Но всяка минута си струваше"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 6 бр.
  • лук - 4 - 5 глава
  • моркови - 3 бр.
  • гъби - 200 г
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
  • соев сос - 1 с.л. Уорчестър
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В гювеч, намазан с олио, подредете пържолите (не е нужно да се изтъняват).

Нарежете лука на полумесеци и го прибавете в гювеча. Добавете нарязаните на колелца моркови и гъбите - на филийки.

Прибавете подправките, соевия сос и виното. Накрая сипете около 1 ч.ч. вода.

Сложете капака на гювеча и печете на 180-200 градуса за около 2 часа.

Сервирайте с гарнитура по избор.

Пържолите със сос Уорчестър са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: