Свински пържоли с гъби и топено сирене

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2903966203
13/10/2016
"Неостаряваща класика, която често присъства на трапезата ни "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97 617
  • Преглеждания за месеца437
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите, ако има нужда начукайте с дървено чукче. Овкусете с подправките (сол, черен пипер, червен пипер, кимион и чубрица) и оставете настрана, за да ги поемат.

През това време нарежете гъбите на полумесеци, а лука на кубчета. В намазнено йенско стъкло се редят първо пържолите, след това топеното сирене, лукът и гъбите. Редите и следващия ред така, докато свършат продуктите. Заливате със сметана и слагате в предварително загрята фурна за 1ч. и 30мин. на 250 градуса.

По желание гарнирате с варен ориз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
13.04.2017 21:33
Е от тази снимка направо ми се отядоха такива пържоли. Язък за хубавата рецепта с този бъркоч, който е показан...
6
4