Свински пържоли с гъби и топено сирене

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
308
3k
680
863
3
13/10/2016
"Неостаряваща класика, която често присъства на трапезата ни"
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо133 494
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите, ако има нужда начукайте с дървено чукче. Овкусете с подправките (сол, черен пипер, червен пипер, кимион и чубрица) и оставете настрана, за да ги поемат.

През това време нарежете гъбите на полумесеци, а лука на кубчета.

В намазнено йенско стъкло се редят първо свинските пържоли, след това топеното сирене, лукът и гъбите. Редите и следващия ред така, докато свършат продуктите.

Заливате със сметана и слагате в предварително загрята фурна за 1ч. и 30мин. на 250 градуса.

По желание гарнирате с варен ориз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
13.04.2017 21:33
Е от тази снимка направо ми се отядоха такива пържоли. Язък за хубавата рецепта с този бъркоч, който е показан...
6
4