Пилешки сърчица-кебап

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
27/11/2019
"Богат кебап с пилешки сърчица - това е манджа, която нямаме търпение да опитаме "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 615
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете сърчицата. Нарежете ги на дребно. Сварете ги в подсолена вода. Отцедете и ги запържете.

Добавете нарязания лук, подправките и налейте гореща вода. Разбъркайте добре и оставете кебапа да къкри. Накрая добавете настърганите домати.

След няколко минути разбъркайте брашното в малко вода и сметаната. Изсипете върху сърчицата.

Оставете на котлона за още 10 минути и ястието е готово. Сервирайте Пилешките сърчица-кебап с фусили, бял ориз или картофено пюре.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар