Бял ориз със свинско месо

nepobedima_5nepobedima_5Новак33
16/10/2016
"Бял ориз с свинско месо - вечната класика в кухнята "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 236
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипваме 2 лъжици олио задушаваме лука и ориза, сипваме 2 литра вода и варим малко, като през това време настъргваме моркова и нарязваме чушката и ги слагаме и тях вътре.

Изсипваме буркана с месото вътре. После вземаме една тава и изипваме сместа в тавата, добавяме още малко вода.

Поръсваме с черен пипер и слагаме да печем, като овкусявам със сол - 1 супена лъжица. Пече се 30 мин. Като извадим готовото ястие го поръсваме с нарязания магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар