Пилешка супа без застройка

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
541
876
1
19/10/2016
"Бистра пилешка супа - за сгряване на душата"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 148
  • Преглеждания за месеца2469
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете вода в тенджера и я оставете да заври, сложете цялото парче пилешко месо и добавете сол. Оставете да заври и отпенвайте, ако е необходимо.

Когато пилето е почти готово, добавете нарязания на дребно лук, и настърганите моркови.

Оставете да поври 10 минути, извадете пилето и добавете фидето, черния пипер, чубрицата и натрошените пилешки бульони.

Махнете кожата на пилето, обезкостете го и го накъсайте на дребни парченца, върнете месото в тенджерата и оставете за 2-3 минути, колкото да заври. Сервирайте пилешката супа поръсена с пресен магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар