Пиле с булгур и горски гъби

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
20/10/2016
"Интересна комбинация, която ще ви накара да запретнете ръкави и да се развихрите в кухнята "
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 786
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бутчетата в подсолена вода. След това ги запържете в малко олио. Извадете ги в чиния и в същата мазнина запържете лука, моркова и чушките.

След като се позапържат, добавете гъбите и след няколко минути булгура (измит и отцеден).

Разбъркайте няколко пъти и прибавете настърганите домати, 2 щипки червен пипер и подправки на вкус. Налейте бульона и оставете ястието да поври 10-15 минути.

Изсипете сместа в тавичка и подредете бутчетата. Запечете ястието на 200 градуса за около 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар