Хрупкава пържена каракуда

21/10/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2883963613
"Хрупкава риба - най-вкусна е в компанията на приятели "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 585
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • риба - 500 г каракуда
  • лимони - 2 бр. сок
  • царевично брашно
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете каракудата от люспите с остър нож. Отстранете главата и вътрешностите. Така почистената риба се измива със студена вода и се оставя за 2-3 часа в сока изцеден от 2 бр. лимон.

След това осолете и оваляйте в царевичното брашно. Изпържете в силно нагорещена мазнина до готовност. Поднесете с резени лимон и гарнитура по избор. подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар