Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото филе на тънки пържолки. Пригответе маринатата, като разтопите маслото и в него размесите зеленчуковата подправка, черния пипер и бялото вино. В така получената марината оваляйте филетата.
Оставете ги да престоят около два часа, след което загрейте олиото в тигана и изпържете месото, от двете страни за около 15 минути. След като филетата са готови, извадете ги и добавете още мъничко олио, колкото да се намаже дъното на тигана.
Нарежете на кръгчета пушеното сирене, поръсете ги с щипка сух босилек и ги запържете на тигана за кратко от двете страни, толкова, че само леко да порозовее. Нарежете доматите на ивички, а лука на шайби.
Сложете на дъното на чинията пилешкото филе. Отгоре поставете запечените кръгчета сирене, а над тях надградете с резенчета свеж домат и шайби лук.
Завършете с украса от листенца зелен магданоз.