Панирани свински пържоли със сос от манатарки

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
28/10/2016
"Усещате ли аромата на манатарки, който ви приканва да грабнете вилица и да седнете на масата "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 205
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолите с чукче. Овкусете ги със сол, черен пипер и соев сос. Оставете ги за 1 час в хладилника. Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер. Оваляйте пържолите първо в брашното, след това в яйцата и накрая в натрошения корнфлейкс.

Изпържете в загрята мазнина до златисто. Оставете ги да се отцедят върху хартия за печене. Разтопете маслото и запържете нарязания на ситно лук. Добавете брашното и налейте вода. Прибавете манатарките, предварително накиснати в малко вода .Оставете соса да се готви около десетина минути, ако е необходимо, сипете още вода.

Добавете сол и черен пипер и след няколко минути свалете от котлона.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар