Пилешко филе с майонеза и кашкавал

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120525
29/10/2016
"С малко майонеза и щипка любов ще приготвите най-вкусните и сочни пилешки филенца "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо87 909
  • Преглеждания за месеца891
  • Преглеждания за седмицата267
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете пилешките филета на две, сложете всяко парче между домакинско фолио и начукайте, колкото да ги изтъните леко.

Сложете зехтина в тава, поръсете всяко филе с черен пипер и сол.

Кашкавала настържете на ренде.

Сложете върху всяко филе по лъжичка майонеза и поръсете отгоре с кашкавал.

Сипете бульона и поставете в загрята фурна и изпечете месото за 25 мин.

Поднесете с зелена салата.

Същата рецепта може да изпълните и с пилешки пържоли от бут.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар