Италианско Минестроне

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф44010643725
31/10/2016
"Великолепна италианска супа, която ви препоръчваме от сърце "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо381
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин.

Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и заедно задушете всичките продукти. След това залейте с виното и 600 мл вода. Оставяте да покъкри под капак 30 минути, като в последните 5 добавяте и граха.

Изваждате клонките розмарин и мащерка от супата. Загребвате един черпак от по-гъстата част, пасирате съдържанието му и го връщате обратно в тенджерата.

Добавят се пармезанът и останалият зехтин. Овкусява се. Босилекът се накълцва и се добавя към супата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар