Лимонадена торта с лек крем

ИветаИвета
Новак
2
1
21/11/2016
"Ето, кремът е лек, затова може да си отрежете и второ, и трето парче "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 672
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за блата се смесват последователно като лимонадата и олиото се сипват на тънка струя. Брашното се пресява предварително.

Пече се блат за 40 мин на 180 градуса.

След като изстине, се разделя на две части.

Продуктите за крема се смесват и се слага намазва единия блат. След това се поставя и следващия блат и с останалия крем се покрива цялата торта. Оставя се да стегне в хладилника.

На слаб огън се слагат маслото и захарта, да се разтопят, след това се добавя и какаото.

Оставя се да изстине и след това се залива тортата.

Може да аранжирате с нещо по ваш вкус.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар