Гъбена чорба с фиде

NEVINEVI
Помощник Готвач
1621k5283
Гъбена чорба с фиде
Снимка: NEVI
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Бистра гъбена чорба, която ще сгрее премръзналото ви сърце"

Необходими Продукти

  • гъби - 100 г печурки
  • лук - 50 гпраз
  • моркови - 50 г
  • чесън - 5 скилидки
  • домати - 100 мл. от консерва
  • фиде - 30 г
  • олио - 3 с.л
  • пикантина - 1 ч.л. зеленчукова
  • сол
  • черен пипер
  • джоджен - пресен
  • копър - пресен
  • целина - прясна
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в тенджера 2 литра вода и оставете да заври. Прибавете нарязаните на дребно праз лук и моркови и нарязаните на полумесеци гъби.

Овкусете със сол, зеленчукова пикантина и олиото.

След като поомекнат зеленчуците, прибавете доматите и фидето и варете до готовност.

Свалете гъбената чорба от котлона и подправете с черен пипер и пресните подправки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: