Пиле жулиен с бекон

15/12/2016
"Обядът е готов и е разкошен - ще хапнете ли с нас?"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 906
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето, краставичките, беконът и гъбите се нарязват на жулиени. В загрят тиган се налива много малко олио колкото да го намазни и се слагат пилешките гърди да се запържат леко.

След това се добавят гъбите и беконът, когато и те се запържат се слагат краставичките и се налива виното. Пържи се до изпаряване на течността. След това се слагат топеното сирене и заквасената сметана.

Всичко се обърква и се налива течната сметана, след около една минута се настъргва отгоре кашкавал и след 30- 40 секунди се маха от котлона.

Сервира се с топло препечена филийка или пържени картофки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар