Пататник на фурна

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7222k2
05/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Родопски вкусотии на фурна с малко добавки и много настроение - защото най-вкусната храна е само при нас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените и измити картофи се настъргват на едро ренде. Към тях се добавят разбитите яйца и подправките, всичко се разбърква много добре.

Сместа се прехвърля в намаслена тавичка, подравнява се и се заглажда. Поръсва се с малко олио.

Пататникът се пече на 180 градуса за 20-25 минути, докато се зачерви. Поднася се с настъргано сирене и маслини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: