Зелен боб с месо

ВеселинаВеселина
Новак
8
51
21
11/01/2017
"Любимата ни зимна класика - свинско със зелен фасул. Обожаваме го с лъжичка - две кисело мляко "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 639
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки хапки и се изпържва в олио.

Месото се иважда от олиото и в него се слага ситно нарязаният лук, за да се запържи, след това се добавя зеленият боб и малко вода и се задушава докато омекне.

След като бобът вече е поомекнал се прибавят останалите продукти - сол, пипер, домати, месото и чесън (счукан).

Вари се още малко и накрая се подправя с джоджен на вкус.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар