Зелен боб с месо

ВеселинаВеселина
Новак
8
51
23
11/01/2017
"Любимата ни зимна класика - свинско със зелен фасул. Обожаваме го с лъжичка - две кисело мляко "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 057
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки хапки и се изпържва в олио.

Месото се иважда от олиото и в него се слага ситно нарязаният лук, за да се запържи, след това се добавя зеленият боб и малко вода и се задушава докато омекне.

След като бобът вече е поомекнал се прибавят останалите продукти - сол, пипер, домати, месото и чесън (счукан).

Вари се още малко и накрая се подправя с джоджен на вкус.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
27.72 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар