Пилешко филе с билки

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
454
2k
810
870
6
11/01/2017
"Впечатляващо вкусно ястие, което да поднесете при специален повод "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 369
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за маринатата се разбърква, като предварително чесънът се пресова. Филето се начуква и се оставя в маринатата за 2-3 часа.

Магданозът и босилекът се нарязват на ситно, добавят се сухите подправки и разтопеното масло и се разбърква.

Филетата се подреждат плътно едно до друго. Намазват се със зелената паста и се навива на руло. Привързва се с домакински конец.

В намазнена тавичка се поставя месото и се пече в загрята на 200 градуса фурна, докато се зачерви.

Поднася се, нарязано на шайби, с гарнитура от варен ориз с царевица и червен фасул.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар