Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешко бонфиле с пармезан

Телешко бонфиле с пармезан

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7785k1k3k11
Телешко бонфиле с пармезан1 / 2
11/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко бонфиле - 600 г
  • пармезан
  • копър
  • за маринатата
  • червено вино - 1. 5 ч.ч.
  • зехтин - 1/2 ч.ч.
  • горчица - 1. 5 с.л.
  • лимонов сок - 1. 5 с.л.
  • оцет - 1 с.л. винен
  • сол - 1 с.л.
  • лют пипер - 1 ч.л.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото бонфиле се маринова, като се смесят продуктите за маринатата и месото се остави да престои в нея на студено за 24 часа.

Маринованото бонфиле се нарязва на тънки лентички.

Разпределя се в коктейлни лъжички.

Добавя се по лентичка пармезан и се украсява с клонка копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: