Сушено телешко бонфиле

Сушено телешко бонфиле
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Сушеница и червено винце - споделете с приятели"

Необходими Продукти

  • телешко бонфиле - 1 кг
  • сол
  • зелев сок
  • черен пипер
  • червен пипер
  • подправки - за телешко месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Насипете телешкото бонфиле със сол и го оставете да престои 24 часа.

В тенджера сложете зелев сок, достатъчно количество, за да покрие месото.

След като зелевият сок заври, потопете месото колкото да се попари /преди това сте го изчистили от солта/.

Отцедете месото и го посипете с подправките. Оваляйте го от всички страни.

Филето се слага на проветриво место и след около седмица, охладено е готово за консумация!

Охладете го и сушеницата е готова за консумация.

Сушеното телешко бонфиле е чудно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
Филето се слага на проветриво место и след около седмица, охладено е готово за консумация!
Пропускът е мой!
02.02.2016 22:30
Admin
Admin
А времето за сушене къде остана?
02.02.2016 21:53