Грах Болонезе

Янка ГорановаЯнка ГорановаГотвач178141313
12/01/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо676
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лука и чесъна и режем на ситно. Запържваме ги в малко олио с розмарина и дафиновия лист, за да поемат аромата.

Добавяме и нарязаното на парчета телешко месо, разбъркваме за около пет минутки.

Прибавяме чашата с червено вино и оставяме за около 15 минути.

След това добавяме граха и прясното мляко.

След като е готово месото, добавяме пресен ситно нарязан магданоз и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар