Домашно Филе Елена с кимион

АнтонияАнтония
Чирак
32
288
56
113
17/12/2019
"Някои го предпочитат с .... кимион "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 922
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме свинското филе и го покриваме с морска сол.

Престоява 24 часа, измиваме, изсушаваме след което хубаво оваляме в смесените подправки и закачаме да се суши на проветриво място.

В зависимост от времето сушеницата изсъхва за около 2-3 седмици, като се наблюдава да не пресъхне или мухляса.

Да ви е сладко и наздраве! Домашното Филе Елена с кимион е много добро мезе!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар