Свинско с картофки в гювеч

SilviaSilvia
Новак
14
102
34
75
25/01/2017
"Няма никаква философия, само слагате в гювечето и печете - после хапвате с апетит "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 053
  • Преглеждания за месеца594
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме гювеч, обелваме картофите, измиваме ги и ги режем на едри парчета, морковът и лукът се нарязват на малки кубчета, месото на по-едри късове.

Всичко това се слага в гювеча, добавят се доматите, червеният пипер, шарената сол, олио. Залива се с 2-3 ч.ч вода, посолявате на вкус, добавят се и подправките и всичко това се разбърква добре.

Свинското с картофи се пече в нагрята фурна, до готовност на продуктите, горе долу около 2 часа.

Емайлирана ретро чиния с декор 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана ретро чиния с декор 22 см
6.50 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Емайлираната чиния с апетитна декорация ще допълни чудесно колекцията ви от съдове и прибори за хранене. Има емайлирано покритие, което не усвоява миризмата от отделните храни. Чинията е удобна за сервиране на порция любимо ястие.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар