Пролетно агнешко

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
25/01/2017
"По-всяко време на годината може да се яде агнешко, но гергьовските агнета са най-вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 587
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне.

През това време нарязваме морковите, лука и чесъна на ситно. Запържваме ги в сгорещено олио.

Добавяме червения пипер и настърганите домати. Оставяме да се запържи добре и изсипваме при месото.

Почистваме спанака, измиваме го и го нарязваме на ситно. Изсипваме и него при месото. Добавяме подправките и солта и варим до готовност на спанака.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар