Гулаш от свински джолан

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
15/03/2012
"Сочен гулаш от свински джолан, която за момент ще ви накара да забравите за всичко друго освен него!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 607
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският джолан се нарязва на хапки. Загрява се олиото и се запържва до лек загар. Добавя се накълцания лук, а щом и той се запържи, разбъркайте с брашното. Прибавят се червеният пипер, солта на вкус, ким и се долива топла вода, колкото да покрие месото.

Ястието се вари на тих огън, а малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар