Побългарен диетичен борш

РАГРАГ
Иноватор
328
13
11
2
26/01/2017
"Вкусно, диетично и по-български - три причини още сега да приготвите този борш "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 251
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното месо се нарязва на едри парчета.

Всички зеленчуци се нарязват на едри кубчета.

Всичко се изсипва в тенджера под налягане заедно с подправките и 1-1.5 литра вода и се вари около 1 час.

Сервира се със сметана.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар