Хрупкави крилца с картофки

Diana VoinovaDiana Voinova
Новак
940
Хрупкави крилца с картофки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Тайната на хрупкавите крилца е в панировката. И да - пържени са най-вкусни за ужас на диетолозите"

Необходими Продукти

  • царевично нишесте - 300 г
  • яйца - 5 бр.
  • сол - на вкус
  • картофи - 2 кг.
  • кетчуп - 250 г
  • сос - 50 г барбекю
  • горчица - 300 г
  • крилца - 2 кг.
  • грис - 300 г
  • олио - за паниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крилцата се овкусяват със солта. Грисът се смесва с половината нишесте. Отделно се разбиват яйцата.

След това крилцата се панират, като топят се в остатъка от нишестето, яйцата и сместа с грис и се пържат на маслена баня до готовност.

Обелете и изпържете картофките. Смесете кетчупа и барбекюто. Отделно сложете горчица и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: