Телешко на скара

Бай СтавриБай СтавриНовак
19/03/2012
"Тайната на вкусното телешко месо на скара е .... Най-добре прочетете рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо55 662
  • Преглеждания за месеца302
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте хубаво телешките пържоли. Намажете ги добре със зехтин и ги овкусете с всички подправки.

Оставете ги в похлупен съд да престоят за 2 часа.

Загрейте скарата и натъркайте реотаните с 1/2 глава лук.

Сложете месото да се пече и не го обръщайте преди да хване хубава коричка.

Не го печете прекалено, за да не се изсуши.

Изпечените пържоли сложете да се запарват в йенски съд с капак.

Поднесете с гарнитура от зеленчуци на скара.

Рейтинг

5 7
4 6
3 0
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар