Варено шпиковано свинско месо

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
06/02/2017
"Обзалагаме се на бутилка вино, че не сте опитвали толкова сочно свинско Приемате ли облога?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 968
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го шпиковаме със сланината, морковите и зърната черен пипер.

Слагаме го в подходящ съд и го обливаме с вряща подсолена вода. Слагаме го да се вари.

Когато заври прибавяме нарязаните на ситно лук, моркови и целина и дафиновия лист. Оставяме да се вари на тих огън до готовност на месото.

След това го изваждаме и го нарязваме на филийки, които заливаме със сос, приготвен по следния начин: Смесваме настърганата ябълка, киселото мляко, оцета, пудрата захар и подправяме със сол на вкус. Разбъркваме добре соса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар