Бистра витаминозна зеленчукова супа

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф68276121566
06/02/2017
"Запомнете - витамините не са в аптеката, а в чинията със супа "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 765
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме с почистването на лука, главата целина и моркова. Нарязваме ги на ситно и ги слагаме в тенджера с две-три супени лъжици олио и сол на вкус.

Поставяме тенджерата да ври на котлона. През това време подготвяме останалите зеленчуци.

Чушките се нарязват на дребно, тиквичките и зеленият боб на по-едри парчета, карфиолът се разделя на по-малки розички. Прибавяме ги заедно с граха към врящата вода.

След като поомекнат зеленчуците се прибавят обелените и нарязани на по-едри парчета картофи. След тях идва ред на фидето. Малко преди готовност се прибавят и смлените домати.

След като супата е готова се поръсва с черен пипер и нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Венко
Венко
16.11.2017 19:12
Много яка супичка!
0
0