Пиле жулиен със синьо сирене и бекон

08/02/2017
"Пригответе се за експлозия от вкусове, която ще ви зашемети"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 115
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тефлонов тиган запържваме посолените гъби, нарязани не много ситно. Вадим и слагаме в глинен съд.

След това запържваме леко морковите нарязани на жулиени и киселата краставичка. И тях изсипваме в съда. Накрая запържваме пилешкото месо и бекона.

След като всичко е в съда заливаме с двата вида сметана, топеното сирене и синьото сирене.

Запичаме за 10-тина минути на 200 градуса. Добър апетит!

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар