Ветрило от свинско месо

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
14/02/2017
"Това ветрило няма да прогони жегата, но със сигурност ще се погрижи да похапнете вкусно "
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 406
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка купа смесваме лимоновия сок, соевия сос, горчицата и зехтина.

В месото правим прорези, като не прорязваме докрай. Натриваме месото с марината и го слагаме в хладилник за 10 часа.

Нарязваме доматите, кашкавала, гъбите и чесъна на филийки. Равномерно ги разпределяме в прорезите на месото. Увиваме го във фолио и го печем на 200 градуса за 50 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар