Талиатели с бекон

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
147
54
518
19/02/2017
"Само бекон? О не, тези невероятни талятели са и с пармезан, и със сметана, и топено сирене, и нашите най-добри пожелания"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 820
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете талиателите в предварително подсолена вряща вода, добавете щипка индийско орехче. Варете в рамките на 5 минути, като периодично разбърквате. След сваряването отцедете.

Бекона нарежете на жулиени и запържете в малко количество нагорещено олио. Смесете сметаната с млякото добавете и различните видове сирена, разбъркайте и добавете към бекона.

След като сместа заври и сирената се разтопят, оставете на котлона за още 1 мин, като разбърквате непрекъснато. Излейте готовия сос върху талиалетите подправете с бял пипер и песто.

Поръсете с пармезана и поднесете веднага!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар