Пържоли от говеждо месо със зеленчуци

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
409
14
11
1
22/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите добре и ги изпържваме леко от двете страни. Изваждаме ги и ги намазваме с горчицата.

Поливаме ги отгоре с лимоновия сок и ги поръсваме с подправките от двете страни. В същата мазнина задушаваме нарязаните зеленчуци.

Взимаме пръстен гювеч и на дъното нареждаме 3 пържоли. Върху тях слагаме задушените зеленчуци и нарязаните пушени гърди.

Отгоре нареждаме останалите пържоли и заливаме с виното. Добавяме маслото, захлупваме и печем в умерена фурна за около 90 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар