Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата и към тях прибавяме сиренето и колбаса.
Тестото разделяме на три и всяка една топка я разточваме с точилка на дебелина около 2.3 см. Отгоре ръсим със сместа от яйцата, колбаса и сиренето, така че да се запълни самия лист.
Започваме да навиваме навътре листа, докато свърши и накрая го усукваме. На дъното на тавичка слагаме олиото и размазваме добре.
Подреждаме вече готовите усукани листове един до друг, като оставяме известно разстояние помежду им. Отгоре намазваме с жълтъка, който предварително оставихме.
Оставяме тутманика за известно време на топличко за да втаса. Пече се на 200 градуса. Изваждаме, след като е готов и поръсваме с вода, след което покриваме с кърпа за около 10 минути