Начин на приготвяне
Месото се измива и нарязва на парченца, в тенджерка се слага мазнина и се запържва.
След това се добавя 2 ч.ч. вода, за да поври. През това време си обелваме лука и чесъна, нарязват се на ситно. След 15-20 мин. ги добавяме към месото, за да пуснат аромат.
След като се размие лука, добавяме зеления фасул, готвим до полуготовност- около 30 мин.
След това слагаме червеният пипер и доматите. Ако са пресни домати ги режем на ситно, ако са от буркан цели, ги пасираме, според сезона и какво разполагате.
Добавяме маги вълшебен вкус 10 зеленчука, след като поври чорбата 5-7 мин, гребваме от бульона и размиваме брашното в купичка, изсипваме обратно. Доливаме с вода, ако е необходимо.
След като чорбата е готова, слагаме чубрица и ситно нарязания магданоз.