Начин на приготвяне
В дълбока купа се смесват царевичното и оризовото брашно. Разбъркват се . В друг съд се сипва водата, към нея се прибавя содата, кафявата захар и хималайската сол. След това постепенно се прибавя брашното.
Замесва се меко тесто. Готовото тесто разточва в голяма тавата. Тавата трябва предварително да е застлана с хартия за печене. Разточва се на тънка кора. След това се слага в предварително загрята фурна на 180-200 градуса, за около 12-тина минути.
През това време сварените картофи и маслините се режат на кръгчета. След като се опее блата се вади от фурната и се намазва с лютеница. Отгоре се реди плънката. Не се слага само сиренето.
Пицата се връща отново във фурната за около 10-тина минути. През това време тофуто се настъргва. Малко преди да я извадите се поръсва с настърганото соево сирене.