Ориз със зеленчуци на уок тиган

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
565
251
336
3
28/02/2017
"Вадете тигана, открихме перфектната рецепта за бърза безмесна вечеря "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 406
  • Преглеждания за месеца174
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ориз на Тиган

Начин на приготвяне

Режем лука на ситно, морковите и чушката на кубчета. Загряваме уок тигана с много малко олио и слагаме лука да се запържи.

Прибавяме морковите, чушката и граха. Измитият ориз се отцежда добре и също го слагаме да се запържи за кратко.

Сипваме 3 ч.ч. вода и оставяме ориза да се свари. Подправяме със сол, черен пипер.

Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см-19%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см
32.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Гответе каквото си поискате във вашия нов дълбок тиган с капак! Има незалепващо каменно покритие, което гарантирате съвършено приготвянето на любимите ястия. Дръжката на тигана е термоизолираща.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар