Печена сьомгова пъстърва

Dora GrozevaDora Grozeva
Помощник Готвач
107
1k
416
478
2
04/03/2017
"Вкусно предложение за хора със стил "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 877
  • Преглеждания за месеца934
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и подсушава.

Смесват се сол, черен пипер, лимонов сок и зехтин и се нарязват няколко скилидки чесън на ситно.

С тази смес се натрива отвътре и от вън, покрива се с лимонови резенчета под и над рибата, завива се във фолио и се пече на 200 градуса за 20 минути.

Накрая се отвива за да се запече за 5-10 минутки.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар