Рибени сармички

Diana VoinovaDiana Voinova
Новак
94030
Рибени сармички1 / 2
09/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1 кисела зелка
  • рибно филе - 1 кг
  • соев сос - 3 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 1 с.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • оцет - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • копър - 2 с.л.
  • бульон - 1 зеленчуков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибените филенца на малки парченца.

След това го мариновайте в приготвената смес от: соевия сос, зехтина, малко сол, чесъна, копъра, черния пипер, оцета и лимоновия сок. Отчупете листата от зелката.

В средата на всяко листо поставете от рибата и завийте добре. Така увивайте докато рибата свърши.

Подредете сармичките в тенджера, натиснете с чиния и сипете 2-3 пръста вода. Стрийте отгоре бульона. Варете на тих огън до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: