Калугерски сач

Калугерски сач

Тодорка СпасоваТодорка Спасова
Чирак
45
341
137
288
16/03/2017
"Да знаете, че с този калугерски сач трябва да приготвите доста от калугерското червено вино"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 234
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган.

Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук.

След като се поизпържат, се сипва виното и повечко вода.

Слагат се подправките и ястието се задушава до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар