Домашни крутони с чубрица

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
182
1k
619
357
2
17/03/2017
"Най-добрата компания за всички кремсупи са домашните крутони с чубрица "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 878
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме всяка филия на квадратчета или правоъгълничета.

Слагаме ги в голяма тава и заливаме зехтина. С помощта на дървена лъжица добре разбъркваме, така че да попие добре в хляба.

Посоляваме със сол и чубрица и отново разбъркваме добре.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печем, докато станат със златист захар, но трябва да се бъркат няколко пъти, за да не загорят.

Подходящи са за похапване като за междинно хранене, така и за кремсупа.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка Щърбанова
Пекох крутоните на 150 градуса на вентилатор. Станаха перфектни!
0
0