Домашно пиле жулиен с гъби, сметана и кисели краставички

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1494140615285
22/03/2017
"Диета ли? Диетата ви няма никакъв шанс срещу това пилешко-сметаново изкушение "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 595
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата121
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на жулиени, гъбите на ивици. В дълбок тиган сложете маслото и запържете пилешкото филе добавете сол и къри.

Добавете гъбите и пържете около 5 минути (по вкусно става, ако използвате пресни гъби, но аз нямах в момента).

Добавете и краставичките нарязани на тънки ивици, в малка тенджера или тиган сложете зехтина и добавете топеното сирене и сметаната, сипете малко топла вода добавете подправките и разбърквайте за още няколко минути.

Когато е готов сосът полейте върху жулиените и прехвърлете в плаке или тава с незалепващо покритие. Печете до леко зачервяване след което поръсете с настърган кашкавал и магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар