Маринован свински дроб

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168893
22/03/2017
"От нас да знаете - този дроб пие много бира и вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 104
  • Преглеждания за месеца307
  • Преглеждания за седмицата109
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свинския дроб в дълбок съд с вода и малко сода. Оставете за около час да се отцеди от кръвта. След това извадете и подсушете.

В купа смесете соевия сос с подправките /сминдух, черен пипер, кимион, къри и сол/. Изсипете сместа при дроба и разбъркайте добре.

Покрийте със свежо фолио и оставете в хладилник за 2 часа, а ако имате време може да го оставите и за по- дълго. Оваляйте в брашно и изпържете в сгорещено олио.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар