Свинско с ябълки и сайдер

Драга МишеваДрага Мишева
Чирак
59332123
Свинско с ябълки и сайдер2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Вкусна комбинация, която ще допадне дори и на по-консервативните ни читатели"

Необходими Продукти

  • олио - 2 с.л.
  • свински филета - 600 г
  • кориандър - 2 ч.л.
  • сайдер - 300 мл
  • бульон - 150 мл
  • лук - 80 г
  • ябълки - 2 бр.
  • магданоз - 3 с.л.
  • течна сметана - 150 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещете олио и в него задушете месото. Разбърквайте постоянно. След това добавете кориандър, сайдер, бульон, нарязания лук и нарязаните ябълки.

Дозадушете до омекване на лука. Подправете с магданоз и сметана. Когато сметаната се сгъсти, махнете от котлона.

Посолете и добавете черния пипер. Може да поднесете с варен ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: