Резовска рибена чорба

РосицаРосица
Помощник Готвач
119
23
592
2
05/04/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 185
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства хубаво от хриле, люспи и вътрешности и се слага в тенджера. Залива се с вода колкото да я покрие и се подправя със сол, черен пипер на зърна и дафинов лист.

Когато се свари се почиства от костите, а бульона се запазва. Лукът се нарязва на ситно, а доматите се обелват и нарязват на кубчета.

Запържват се и се добавя рибния бульон. Когато заври се добавя рибата, вари се още около 10 мин и се овкусява с ситно нарязан джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар